دسته‌بندی نشده

دیتالاگر آنلاین تهیه کنیم یا آفلاین؟

چه نوع دیتالاگری انتخاب کنیم ؟

از نظر کارآیی دیتالاگر ها به دو نوع آنلاین و آفلاین تقسیم می شوند . ابتدا شما باید تصمیم بگیرید که برای انبار خود نیاز به کنترل سریع و آنلاین دما و رطوبت دارید یا خیر ؟ اگر تمایلی به کنترل لحظه ای دمای انبار ندارید و یا ارسال هفتگی یا ماهانه گزارشات دیتالاگرها توسط پرسنل انبار برای شما پاسخ گو می باشد ، در نتیجه از دیتالاگر های آفلاین استفاده کنید . این دیتالاگرها دارای حافظه هستند و اطلاعات دما و رطوبت را در حافظه ثبت می کنند و در زمان نیاز با اتصال آنها به کامپیوتر می توانید گزارشات لازم را تهیه نمایید

اما اگر قصد دارید یک سیستم مانیتورینگ دما و رطوبت آنلاین داشته باشید و به گونه ای که در هر زمان و مکان و بدون نیاز به مراجعه به انبار دما و رطوبت را کنترل نمایید و یا توسط سیستم های هشدار آنلاین از بالا یا پایین  رفتن دما مطلع شوید می بایست دیتالاگر های آنلاین را انتخاب نمایید

در انتخاب دیتالاگر های نوع آنلاین شما تنوع بیشتری پیش رو دارید . چرا که می بایست بهترین نوع ارتباطی آنلاین را انتخاب کنید که با حداقل هزینه بتوانید یک سیستم مانیتورینگ آنلاین دما و رطوبت داشته باشید

دستگاههای دیتالاگر دما و رطوبت آنلاین هاتول می توانند از طریق شبکه WiFi ، شبکه LAN/WAN ، شبکه اینترنت سیم کارت GSM/GPRS ، شبکه کابلی RS232/RS485 اطلاعات ارسال کنند و نیاز به هیچ گونه دستگاه مکمل مثل فرستنده و گیرنده یا دستگاه واسط یا مادر جهت ارسال اطلاعات ندارند

ابتدا می بایست زیرساخت انبار یا انبار های خود را بررسی کنید . مثلا اگر شما در انبارها اکسس پوینت و سیگنال WiFi دارید پس در نتیجه بهترین گزینه برای شما انتخاب دستگاه WiFi دار است . یا اگر در انبارهای خود ناد شبکه زیاد دارید بهترین گزینه برای شما دستگاه پورت شبکه LAN دار است . یا اگر در انبار یا انبار های خود هیچ گونه شبکه یا اینترنتی ندارید بهترین گزینه برای شما انتخاب دستگاههای سیم کارتی GSM/GPRS است . به هر صورت تمامی این دستگاههای آنلاین قادر هستند اطلاعات دما و رطوبت را از هر نقطه ایران به یک کامپیوتر یا سرور مرکزی ارسال کنند که توسط نرم افزارهای هاتول این اطلاعات دریافت و در پایگاه اطلاعاتی شما ذخیره می شود و شما می توانید هر لحظه دمای کلیه دستگاهها را در سراسر ایران مشاهده نمایید و یا نمودار کارکرد دوره ای یا ریز جزئیات دمایی از آن تهیه نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *